Denizli Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezonun ilk müsabakasında Fenerbahçe'yi ağırlayarak etkileyici bir zafer elde etti. PAÜ Arena'da yapılan bu önemli karşılaşmada, Denizli temsilcisi, rakibini 3-0'lık net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Setlerdeki üstün performanslarıyla dikkat çeken Denizli, bu galibiyetle hem puan hem de moral kazandı.

Başkan Doğan'dan Önemli Açıklamalar

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Doğan, elde ettikleri 3-0'lık galibiyetin mutluluğunu ifade etti. Oyuncularına, teknik ekibine ve destek veren taraftarlara teşekkür eden Doğan, Denizli'yi en üst seviyede temsil etme hedeflerini vurgulayarak gelecek hafta Bergama deplasmanına gideceklerini duyurdu.

Denizli

Fenerbahçe'ye Saygı ve Gelecek Hedefleri

Fenerbahçe'nin genç bir kadroya sahip olduğunu belirten Başantrenör İlker Alkan, rakiplerine saygı göstererek konsantrasyonlarını yüksek tuttuklarını ifade etti. Alkan, adım adım daha iyi seviyelere ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, gelecek haftaki Bergama maçı için hazırlıklara hız vereceklerini dile getirdi. Takımın başarılı oyuncuları Duygu Güncü, Çağla Salih ve Peyman Yardımcı ise, galibiyetin sevincini yaşadıklarını ve taraftarların coşkulu destekleri için teşekkür ettiklerini aktardı. Sporcular, Bergama'dan da galibiyetle dönmeyi umduklarını sözlerine ekledi.

Bu galibiyet, Denizli'nin voleyboldaki iddiasını bir kez daha ortaya koyarken, kulüp ve taraftarlar için de büyük bir moral kaynağı oldu.

Denizli

Kaynak: İhlas Haber Ajansı