Ana SayfaGüncelDenizli'de Yayaların Rahat Yürüyebilmesi İçin Zabıta Denetimleri Sürüyor

Denizli’de Yayaların Rahat Yürüyebilmesi İçin Zabıta Denetimleri Sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Zabıta Dairesi ekipleri, yürüyüş yapan vatandaşların kaldırımlarda daha rahat hareket edebilmesi için şehir genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu denetimlerin bir parçası olarak, cadde ve sokaklarda yaya geçişine engel teşkil eden malzemeler, yani duba, totem ve reklam panoları gibi unsurlar toplandı.

Kaldırım ve yol işgallerine yönelik gerçekleştirilen kontrollerde esnaflara uyarılar yapıldı ve kamu alanlarının yayaların kullanımına açık olması gerektiği hatırlatıldı. Kent estetiğini ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için bu tür uygulamaların periyodik olarak devam edeceği ifade edildi. Ayrıca, kaldırımlarla ilgili yaşanan işgallerin bildirilmesi konusunda vatandaşların dikkatli olmalarının önemi vurgulandı ve bu ihbarların titizlikle değerlendirileceği kaydedildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bülent Arınç, Manisa Hastanesinde Yoğun Bakımda Tedavi Gören Gülşah Durbay’ı Ziyaret Etti

Bülent Arınç, Manisa Şehir Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ı ziyaret etti. Arınç, sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve ailenin moralini yüksek tutması için dualar etti. Durbay, çocukluğuna dair anekdot paylaşarak Kur'an okuyarak ruhunu güçlendirmeye çalıştığını belirtti.

Emine Erdoğan, 2026 Uluslararası Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik Yarışması’nın Önemi Üzerine Açıklama Yaptı

Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sıfır Atık Vakfı'nın düzenlediği "2026 Uluslararası Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik Yarışması" için sosyal medyada mesaj paylaştı. Gençlerin çevre bilincini artıran bu etkinliğe destek vererek, katılımcılara başarılar diledi.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Santa Maria Katolik Kilisesi Episkoposu Antuan Ilgıt’ı ve beraberindeki heyeti kabul etti

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Santa Maria Katolik Kilisesi Episkoposu Antuan Ilgıt’ı makamında ağırladı. Ziyarette karşılıklı görüşmeler yapılırken, toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Niğde’de Kaçak Alkollü İçki Operasyonunda 7 Şüpheli Gözaltına Alındı

Niğde'de KOM Şube Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda 7 kişiyi gözaltına aldı. Ele geçirilen 14 şişe sahte içki ve 5.5 litre etil alkol ile ilgili soruşturma devam ediyor.

MUSKİ, Ortaca’daki Yağmur Su Altyapısını Güçlendirme Çalışmalarını Hızla Sürdürüyor

MUSKİ, Muğla'nın Ortaca ilçesinde Bahçelievler ve Okçular mahallelerinde yağmur suyu altyapısını güçlendiriyor. Çalışmalarla eski hatlar modern sistemlerle değiştiriliyor ve taşkınlar engelleniyor. Mahalle muhtarları Sedat Erken ve Aziz Türk, yapılan yatırımları memnuniyetle karşılıyor. Başkan Ahmet Aras'ın desteğiyle ilerleyen projeler, bölgedeki su sorunlarını çözecek.