Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Denizli’de Sürücü Direksiyonun Hakimiyetini Kaybetti, İki Park Halindeki Araç Hasar Gördü ve Olay Yerinden Kaçtı

    Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki iki araca çarptı ve olay yerinden kaçtı. Çarpma sonucunda araçlar hasar görürken, kaçan sürücüyü bulmak için polis geniş kapsamlı bir arama başlattı. Soruşturma sürüyor.

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki

    Denizli’de Otonom Kaza: Sürücü Kaçtı

    Denizli’de meydana gelen bir trafik kazası, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki iki araca çarpmasıyla sonuçlandı. Olay, sürücünün kazadan sonra kaçmasıyla daha da dikkat çekti.

    Gece Yarısı Kaza!

    Pamukkale ilçesinin Zeytinköy Mahallesi’nde, gece saatlerinde gerçekleşen kazada, 35 PDM 77 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sürücü tarafından yönetiliyordu. Seyir halindeyken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle, park eden 20 ADF 715 ve 71 DR 809 plakalı araçlara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle, park halindeki iki otomobilde maddi hasar oluşurken, kazaya neden olan otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi.

    Olayın ardından kaçan sürücünün durumu, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti ve ihbarlar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

    Polis Ekipleri Harekete Geçti

    Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kazaya karışan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Kazayla ilgili olarak soruşturma süreci de başlatıldı. Yetkililer, görgü tanıklarının ifadelerini alarak olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasına çalışıyor.