Denizli’de Şehit Aileleri İçin Unutulmaz Babalar Günü Programı
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şehit ailelerini onurlandırmak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Kuran-ı Kerim okunması ve dualarla başlayan bu anlamlı programa Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun başta olmak üzere birçok davetli katılım gösterdi.
Özel Programda Şehit Aileleri Unutulmadı
Babalar Günü nedeniyle gerçekleştirilen bu programda şehit aileleri yalnız bırakılmadı. Etkinliğe; Vali Ömer Faruk Coşkun, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ekrem Boran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan ve gönüllü gençlerden oluşan kalabalık bir katılımcı grubu yer aldı.
Program öncesinde davetliler bir araya gelerek öğle yemeği yediler. Yemekten sonra, Gençlik Spor İl Müdürlüğü bahçesine geçildi. Kuran-ı Kerim tilavetinin yapılmasının ardından, gönüllü gençler ile şehit aileleri arasında sıcak, dostça sohbetler başladı. Gençlerin samimi tutumları, şehit aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Aktivite sırasında ney dinletisi ve bağlama performansları da sunuldu.
Etkinliğin sonunda tüm konuklar bir araya gelerek pasta kesimi gerçekleştirdi. Babalar Günü sebebiyle hazırlanmış hediyeler takdim edildi. Ayrıca günün anısını ölümsüzleştirmek adına hatıra fotoğrafı çekildi. Şehit aileleri, etkinlikte emeği geçen tüm kişilere teşekkürlerini sundu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayarak, “Babalar Günü’nde şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan değerli şehit ailelerimizle buluşmaktan mutluluk duyduk. Bizi yanlız bırakmayan tüm konuklara, özellikle Valimize teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.