Denizli’de Mantar Toplamak İçin Çıkan 70 Yaşındaki Dağcıdan İki Gündür Haber Alınamıyor

Pamukkale’de, 70 yaşındaki Mevlüt Kandemir, mantar toplamak için gittiği Zeytinköy Yaylası’ndan 2 gündür haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusu sonrası arama çalışmaları başlamışken, ekipler Bağbaşı ve Zeytinköy güzergahlarına odaklandı.

Pamukkale'de, 70 yaşındaki Mevlüt Kandemir, mantar toplamak için gittiği Zeytinköy

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, mantar toplamak amacıyla yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan iki gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgilere göre; Zeytinköy Mahallesi’nde ikamet eden 70 yaşındaki Mevlüt Kandemir, geçtiğimiz Salı sabahı evinden çıkarak Zeytinköy Yaylası’nda bulunan Karataş bölgesine mantar toplamaya gitmişti. Doğayla iç içe olmayı seven Kandemir, daha önceden de sıkça bireysel veya grup olarak bu alanlara uğramıştı. Ancak, o günden bu yana kendisinden hiçbir iz veya haber alınamadı.

Ailesinin kayıp ihbarı sonrası, Kandemir’in bulunması için resmi kurumlar ve gönüllü gruplar işbirliğiyle arama çalışmaları başlatıldı. Kayıp kişinin izinin sürüleceği Bağbaşı ve Zeytinköy yaylaları yönünde arama faaliyetlerinin sürdüğü bildirildi.