Denizli’de Kuru Ot Temizliği Yangına Sebep Oldu, Ekipler Hızla Müdahale Etti

1 Min Read

**DENİZLİ’DE YAZLIKTAKİ ATEŞ YANGINA DÖNÜŞTÜ**

Denizli’nin Buldan ilçesinde, bir yazlık konutun bahçesinde temizlik amaçlı yakılan ateş, kontrolden çıkarak yangın çıkarttı.

**Olayın Detayları**

Bursa Mahallesi’nin Sabuncu mevkiinde gerçekleşen olay, yazlık bir evin bahçesindeki kuru otların temizlenmesi sırasında meydana geldi. Yakılan ateşin kontrolsüz bir şekilde yayılması, yangının çıkmasına neden oldu. Yangına, Buldan Orman İşletme Müdürlüğü ile yerel itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangının büyümesini engellemek için çevrede bulunan vatandaşların da katılımıyla gerçekleştirilen söndürme çalışmaları başarıyla tamamlandı.

**Yangının Kontrol Altına Alınması**

Ekiplerin etkili müdahaleleri sonucunda, yangın ormanlık alana ulaşmadan söndürülmeyi başardı. Bu olay, yaz aylarında dikkat edilmesi gereken ateş güvenliği konusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Susuz ve sıcak hava koşullarında, ateşin kontrolsüz bir şekilde kullanılması büyük riskler taşıdığı için vatandaşların daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version