Denizli'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikler, çocuklara özel bir deneyim sundu. Çağlar Temiz ve ekibi, 22-27 Ekim tarihleri arasında 9 farklı ilkokulda gerçekleştirilen konserlerde, eğlenceli şarkılar ve interaktif performanslar ile miniklerin coşkusunu artırdı.
‘Çocuklar için müzik' temasıyla hazırlanan etkinlikler, İncilipınar İlkokulu, Fitnat Ahmet Engin İlkokulu, Mehmet Atmaca İlkokulu, Osman Aydınlı İlkokulu, Üçler İlkokulu, Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Hacı Leman Oto İlkokulu ve Musa Hatice Çelikkol İlkokulu gibi okullarda gerçekleştirildi. Binlerce öğrenci, bu organizasyon sayesinde Cumhuriyet coşkusunu sanatla bir arada yaşama fırsatı buldu.

Etkinliklerin ardında, Denizli Büyükşehir Belediyesi, ‘Cumhuriyet Şehri Denizli' vizyonuyla kentin geleceğine yönelik önemli bir adım attı. Çocukların bayram sevinçlerinin sanatla iç içe geçirilmesi, onların sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkı sağladı.






