Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Denizli’de Aldatma Şüphesi: Eşiyle Buluşan Kadını Saçından Sürükleyen N.Y.’ye Şok!

    Denizli’nin Buldan ilçesinde, N.Y. eşi T.Y.’nin aldattığından şüphelenerek dedektif gibi iz sürdü. Kocası ve sevgilisini parkta basan N.Y., E.H.’yi saçından sürükleyerek öfkesini gösterdi. T.Y., mesai saatinde görev yerini terk ettiği için kantar müdürlüğüne atandı.

    Denizli'nin Buldan ilçesinde, N.Y. eşi T.Y.'nin aldattığından şüphelenerek dedektif gibi

    **Denizli’de Olaylı Aldatma İddiası**

    Denizli’nin Buldan ilçesinde, eşinin kendisini aldatmış olabileceğinden şüphelenen bir kadın, dedektif gibi iz sürerek kocasını ve onun gizli ilişki yaşadığı kadını yakından takip etti. Mesai saatleri içinde görev yerini terk eden koca, idari yaptırıma maruz kaldı.

    Şüphe ve Araştırma Süreci

    Edinilen bilgilere göre, N.Y. isimli kadın, Buldan Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Müdürü T.Y.’nin kendisini aldatabileceğini düşünerek harekete geçti. Sosyal medyada kocasının yazışmalarını inceleyerek, T.Y.’nin, daha önce Buldan Belediyesi’nde çalışmış olan E.H. ile buluşma planı yaptığını öğrendi.

    Takip ve Bekleyiş

    Buluşma yeri olarak belirlenen Sarayköy ilçesine giden N.Y., Tahmini 25 kilometrelik mesafeyi kat ederek, kocası ve sevgilisinin gelmesini beklemek üzere yaklaşık 4 saat süresince Sakarya Mahallesi’ndeki Şehit Hüseyin Kuş Parkı önünde sabırla bekledi.

    Karşılaşma ve Olaylar

    T.Y. ve E.H.’nin parkın kamelyasında oturduğunu gören N.Y., anı kaydetmek için arkadaşından yardım aldı. Kendisini görünce kaçmaya çalışan E.H.’yi yakalayan N.Y., sinirine hakim olamayarak kadını saçından sürükledi ve hakaretler savurdu. E.H., işletme sahiplerinin araya girmesiyle zor durumlardan kurtularak parktan uzaklaştı. N.Y., olaya müdahale edenlere eşinin kendisini aldattığını söyledi. Yaşananların ardından, T.Y. görev yerini izinsiz terk ettiği için Yenicekent Mahallesi’ndeki kantara atanarak durumu telafi etmeye çalışacak.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı