Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Vali Coşkun, “15 Temmuz, devletimizin varlığını tehdit eden FETÖ terör örgütüne karşı, milletimizin göstermiş olduğu onurlu direniş ve kahramanlık ile kazandığımız tarihi bir demokrasi zaferidir” diyerek, bu önemli günün anlamını vurguladı.
15 Temmuz’un Anlamı
Denizli Valisi, 15 Temmuz’un ülke tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu ve bu tarih boyunca bir kahramanlık destanı yazıldığını belirtti. Coşkun, “Bizler, bağımsızlığı yaşam tarzı haline getirmiş bir milletin torunlarıyız. Vatan, toprak bütünlüğü, insanlarımızın birliktelikleri ve ülkemizin huzuru adına; kadınıyla, erkeğiyle, genciyle ve yaşlısıyla her birey vatan sevgisini en yüce değer olarak kabul eden bir neslin mirasçılarıyız.” ifadelerini kullandı.
15 Temmuz’da Gösterilen Direniş
Ay Yıldızlı Bayrağımızın şehitlerimizin kanıyla rengini aldığını vurgulayan Vali Coşkun, “Ebediyen bağımsız yaşayacağımıza söz vermiş olan milletimiz, bu direnişiyle hem bağımsızlık hem de demokrasi adına asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi gerçekleşen hain darbe girişimi, başta Yüce Allah’ın yardımı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ile, milletimizin gösterdiği kahramanlık sayesinde engellenmiştir.” şeklinde konuştu.
Mücadele Devam Ediyor
Vali Coşkun, devletin tüm kurumlarının, güvenlik güçleri ve milletin desteğiyle ülkenin bekası ve huzuru için mücadeleye devam edeceğini bildirdi. “Milletimizin 15 Temmuz gecesi verdiği kahramanlık örneği asla unutulmayacak ve ebediyen yaşatılacaktır. Unutulmamalıdır ki, zorluklarla dolu bir geçmişten gelen devletimizi birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçlendirmek en büyük görevimizdir.” diyerek sözlerini tamamladı. Coşkun, vatan için can veren tüm aziz şehitleri rahmetle, gazileri ise şükranla andı ve Denizli halkına saygılarını iletti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
YARDIMLARIN YOLA ÇIKMASI DOLAYISIYLA PANORAMA KONYA MÜZESİ ÖNÜNDE UĞURLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.
KONYA İL MÜFTÜLÜĞÜ, TÜRKİYE DİYANET VAKFI, GENÇLERİ EVLENDİRME VE MEHİR VAKFI VE MEHİR AİLE DERNEĞİ KATKILARIYLA ADIYAMAN’DA DÜZENLENECEK OLAN TOPLU NİKAH VE DÜĞÜN TÖRENİYLE EVLENECEK 100 ÇİFT İÇİN HAZIRLANAN AYNİ YARDIMLAR KONYA’DA ADIYAMAN’DAKİ ÇİFTLERE ULAŞTIRILMAK ÜZERE TIRLARLA YOLA ÇIKTI.
ANTALYA’DA OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN SERVİS MİNİBÜSÜ ORTA REFÜJE ÇARPARAK YAN YATTI.
ANTALYA’DA OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN SERVİS MİNİBÜSÜ ORTA REFÜJE ÇARPARAK YAN YATTI.
ANTALYA’DA OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN SERVİS MİNİBÜSÜ ORTA REFÜJE ÇARPARAK YAN YATTI.
ANTALYA’DA OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN SERVİS MİNİBÜSÜ ORTA REFÜJE ÇARPARAK YAN YATTI.
ANTALYA’DA OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN SERVİS MİNİBÜSÜ ORTA REFÜJE ÇARPARAK YAN YATTI.
ANTALYA’DA OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN SERVİS MİNİBÜSÜ ORTA REFÜJE ÇARPARAK YAN YATTI.
ZEKİ YILMAZ
AFYONKARAHİSAR’DA OTOMOBİLİN SÜT TANKERİNE ARKADAN ÇARPTIĞI KAZADA BİR KİŞİ AĞIR YARALANDI
15 TEMMUZ ŞEHİTLERDEN HALİL KANTARCI’NIN BABASI ALİ KANTARCI, HALİL’İN ŞEHİT OLDUĞUNU AMA VEFATINDAN SONRA YÜZ BİNLERCE HALİL’İ OLDUĞUNU, PKK’NIN İSE SİLAH BIRAKMASININ ÜLKENİN ÇIKARINA OLACAĞINI SÖYLEDİ.
GECENİN BİR YARISI BİLE ARAYAN HASTALARA DESTEK OLAN YÖNTEN, BU HATTIN “RUHU OLAN BİR HİZMET” OLDUĞUNU VE TELEFON NUMARASINI HİÇ DEĞİŞTİRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.
KÜÇÜK YAŞTA ANNESİYLE YAŞADIĞI SAĞLIK SİSTEMİ TRAVMASINI UNUTMAYAN DR. NİLGÜN YÖNTEN, YILLAR SONRA KURDUĞU “ALO DOKTORUM” SAĞLIK DANIŞMA HATTINDA KENDİ TELEFON NUMARASINI PAYLAŞARAK HERKESE GÖNÜLLÜ SAĞLIK DANIŞMANLIĞI VERMEYE BAŞLADI.
KÜÇÜK YAŞTA ANNESİYLE YAŞADIĞI SAĞLIK SİSTEMİ TRAVMASINI UNUTMAYAN DR. NİLGÜN YÖNTEN, YILLAR SONRA KURDUĞU “ALO DOKTORUM” SAĞLIK DANIŞMA HATTINDA KENDİ TELEFON NUMARASINI PAYLAŞARAK HERKESE GÖNÜLLÜ SAĞLIK DANIŞMANLIĞI VERMEYE BAŞLADI. GECENİN BİR YARISI BİLE ARAYAN HASTALARA DESTEK OLAN YÖNTEN, BU HATTIN “RUHU OLAN BİR HİZMET” OLDUĞUNU VE TELEFON NUMARASINI HİÇ DEĞİŞTİRMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.