Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Denizli OSB ve Pamukkale Üniversitesi’nin İş Birliği ile Toplu Konut Projesi İşleniyor

    Denizli OSB Yönetimi, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i ağırlayarak üniversite-sanayi iş birliğini geliştirecek projeleri görüştü. 700 konut yapmayı hedefleyen projenin sosyal ve çevreci yönleri ön planda tutulacak.

    Denizli OSB Yönetimi, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör

    **Denizli OSB’de Üniversite-Sanayi İş Birliği Gelişiyor**

    Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ile teknik heyetini misafir etti. Bu ziyaret, üniversite ve sanayi arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve gelecekteki projelerde neler yapılabileceği üzerine geniş çaplı görüşmelerin yapılmasına vesile oldu.

    **Konut Projesi Üzerine İstişareler**

    Toplantıda bir diğer önemli konu ise, Denizli OSB’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek Toplu Konut Projesi oldu. Bu çerçevede, Honaz Belediye Başkanı Kepenek ve ekibi, bölgede faaliyet gösteren sanayicilerin ve işçilerin konut ihtiyaçlarına yönelik olası çözümler üzerinde istişarede bulundu.

    Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, gerçekleştirilecek projede toplam 700 konut inşa etmeyi hedeflediklerini belirtti. “Proje kapsamında 1+1 ve 2+1 tipinde konutlar yer alacak. Sanayi, sadece üretim anlamına gelmez; aynı zamanda kaliteli yaşam alanları oluşturmak ve sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak da önemlidir. Projemizde sosyal tesisler, yeşil alanlar ve çevre dostu yapılar ön planda olacaktır” diye ekledi.

    Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ise bu projeyi bölge için önemli bir kazanım olarak nitelendirerek, yerel yönetim olarak her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını vurguladı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı