Denizli OSB Genel Kurulu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nin 25. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, göreve gelen Başkan Selim Yaymanoğlu, “Denizli'nin gücü sanayicisidir” diyerek sanayicilere vurgu yaptı.

Kurulun Yönetimi ve Oylama

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nı temsil eden İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Metin Bitim'in gözetiminde gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığı'nı Süleyman İlgeri yürütürken, Divan Üyeliklerini Dilara Altuntaş ve Mehmet Tosunoğlu üstlendi. Toplantıda, Bölge Müdürü Ahmet Taş, 2025 yılı ve 2026'nın ilk çeyreğinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Gündemdeki 20 madde, katılımcıların oylamasına sunuldu ve tüm maddeler oy birliğiyle kabul edildi.

Yeni Yönetim Kurulu Oluşumu

Dilek ve temenniler bölümünün ardından, Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimine geçildi. Mevcut Denizli OSB Başkanı Derya Baltalı ile Başkan Vekili Selim Yaymanoğlu arasında yapılan seçimde 179 üye oy kullandı. Oylama sonucunda Derya Baltalı 82 oy alırken, Selim Yaymanoğlu 97 oyla Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Yaymanoğlu'nun yönetiminde ise Ali Fuat Özel, Cemalcan Sirkeci, İbrahim Onur Yıldırım, Sevde Şensöz Çelik ve Orhan Tahtalı yer aldı.

Başkan Yaymanoğlu'ndan Mesaj

Genel Kurula katılan sanayicilere teşekkür eden Selim Yaymanoğlu, “Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ne Yönetim Kurulumuzla değer katmaya, sanayicilerimizin gücüne güç katmak amacıyla projeleri hayata geçirerek bölgemizin gelişimini sürdürmeye devam edeceğiz. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla, birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Kapımız herkese açık. Projelerimizi hızla tamamlayacağız. Denizli'nin gücü sanayicisidir, üretimdir ve birlikteliktir. Bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi