Denizli OSB, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kadın Çalışanlarını Onurlandırdı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” için kadın çalışanlarına yönelik etkinlik düzenledi. İsmail Aslan, kadınların iş dünyasındaki önemine dikkat çekerek, daha fazla yer almalarını savundu. Ahmet Taş, kadınların pozitif etkisinin sanayiye katkı sağladığını belirtti. Etkinlik, başarıların kutlandığı hediyelerle ve grup fotoğrafı ile sona erdi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" için

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeni ile özel bir etkinlik düzenleyerek, Bölge Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda çalışan kadınları Denizli OSB Toplantı Salonu’nda bir araya getirdi.

Etkinliğe Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aslan ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş katılım gösterdi.

Konu hakkında konuşma yapan İsmail Aslan, 8 Mart Kadınlar Günü’nün taşıdığı anlamın önemine vurgu yaptı ve kadınların toplumsal hayattaki, özellikle iş yaşamındaki önemli rollerine dikkat çekti. Aslan, “Kadınların her alandaki katkıları inkâr edilemez. Özellikle profesyonel dünyada, kadın emeği ve destekleri her zaman elzemdir. Kadının bulunduğu her yerde başarı ve güzellik beraberinde gelir. Bu noktada, iş yaşamında kadınların daha fazla temsil edilmesi gerektiği inancındayız. Kadınların etkin olduğu bir dünya, hem toplumsal hem de kurumsal anlamda daha güçlü ve verimli olacaktır. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden kutluyorum” dedi.

Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ise, “Kadınlarımız, iş gücüne katkılarının yanı sıra yarattıkları olumlu etkilerle sanayi ve ticarette önemli bir konuma sahiptir. Kadınların iş yerlerinde varlığı, yalnızca üretkenliği artırmakla kalmaz; aynı zamanda daha dengeli ve adil bir çalışma ortamı da sağlar. Kadınların liderlik ve yönetim kademelerinde daha çok yer alması, şirketlerin sürdürülebilirlik ve başarılarını artırır. Kadın çalışanlarımızdan büyük bir gurur duyuyoruz ve onların iş dünyasındaki rollerini pekiştirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etkinliğin sonunda, İsmail Aslan ve Ahmet Taş, kadın çalışanların iş hayatındaki başarılarını takdir etmek amacıyla onlara hediyelerini sundular. Etkinlik, grup fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.