Tarım Problemleri İçin Çözüm Toplantısı
Demirözü’nde düzenlenen toplantıyla birlikte, tarım arazilerinin sulanmasında karşılaşılan sorunlar gündeme getirildi. Bu etkinlik, çiftçilerin ve muhtarların yanıt bekleyen sorularına yanıt bulmak amacıyla gerçekleştirildi.
2025 Sulama Sezonu İçin Hazırlıklar
Bayburt Sulama Birliği’nin faaliyet gösterdiği alanlarda üretim yapan çiftçilerin talepleri, kapsamlı bir değerlendirme toplantısında masaya yatırıldı. DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen bu toplantıda, Demirözü Kaymakamı Yasin Şahin, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Bölge Müdür Yardımcısı Alper Bayraktar, İşletme ve Bakım Şube Müdürü Ali Cansız, Bayburt Şube Müdürü Muhammer Adanur ve Sulama Birliği Başkanı Abdülkadir Dinler’le birlikte çiftçiler de hazır bulundu.
Çiftçilerin Talepleri ve Baraj Durumu
Toplantıda, çiftçilerin ihtiyaçları dinlenerek sulama tesislerinin mevcut durumu ve barajlardaki doluluk oranları üzerinde detaylı bir şekilde konuşuldu. Bu süreçte, çiftçilerin sorularına yanıt verildi ve talepleri dikkate alındı. Fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, karşılaşılan sorunlar üzerinde de ortak çözümler arandı.