Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Demirci Belediyesi’nde çalışan 121 personele 65 bin 500 TL maaş promosyonu müjdesi!

    Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, bankalarla yapılan promosyon ihalesinin sonuçlandığını ve 121 çalışanın toplamda 65 bin 500 TL promosyon alacağını duyurdu. İhaleye 5 banka katıldı, ayrıca çalışanların sosyal yardım ödemelerinde de iyileştirmeler yapıldı.

    Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, bankalarla yapılan promosyon ihalesinin sonuçlandığını

    Demirci Belediyesi’nden Çalışanlarına Promosyon Müjdesi

    Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, bankalarla gerçekleştirdikleri maaş promosyon ihalesinin sonuçlandığını duyurdu. Yapılan ihalede 121 personelin toplamda 65 bin 500 TL promosyon alacağını belirtti.

    İhale Süreci ve Sonuçları

    Demirci Belediyesi, çalışanları için bankalarla bir maaş promosyon ihalesi düzenledi. İhaleye 5 banka katılım göstererek rekor düzeyde promosyon ücreti belirlendi. Konuya ilişkin olarak bilgi veren Belediye Başkanı Erkan Kara, “Haziran ayı itibarıyla Belediyemiz bünyesinde çalışan işçilerimizin hesaplarına 65 bin 500 TL tutarında maaş promosyonu yatırılacak” ifadelerinde bulundu.

    Ayrıca, işçilerin maaşlarındaki sosyal yardım ücretlerinde de iyileştirmeler yapıldığını dile getiren Kara, “Belediyemiz işçilerine bu uygulamanın hayırlı olmasını diliyorum. Çalışanlarımız her zaman yanımızda olacak” şeklinde ekledi.