Başkan Bıyık’tan Anlamlı Katılım
Geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu kolundan yaralanarak doktor raporu ile istirahate ayrılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü gibi anlamlı bir günde vatandaşları yalnız bırakmadı.
Etkinlikteki Duyarlılığı Takdirle Karşılandı
Doktor raporlu olmasına rağmen etkinlik alanına gelen Bıyık, “Bu milletin yazdığı destanı anmak boynumuzun borcudur” dedi. Başkan Bıyık, Darıca’da düzenlenen 15 Temmuz anma programına katılarak şehitler için dua etti ve demokrasi nöbetine destek verdi. Programa kolundaki sargıyla katılan Bıyık’ın bu duyarlılığı, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Milletimizin İradesine Sahip Çıkması Önemli
“15 Temmuz, milletimizin iradesine sahip çıktığı tarihi bir gündür” diyen Başkan Bıyık, konuşmasında şunları kaydetti: “Yaşadığımız acılara rağmen bu milletin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini tüm dünyaya gösterdiğimiz bu önemli günü anmak, bizim için bir görevdir. Fiziksel olarak zorluklar yaşamama rağmen buraya gelmekten onur duydum. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.”
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
BİR FABRİKA DEPOSUNDA HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR NEDENLE YANGIN ÇIKTI. İHBAR ÜZERİNE BÖLGEYE SEVK EDİLEN İTFAİYE EKİPLERİNCE YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI. CEP TELEFONU KAMERASINA DA YANSIYAN YANGINLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI.
ANKARA’DA BİR FABRİKANIN DEPOSUNDA YANGIN ÇIKTI.
BİR FABRİKA DEPOSUNDA HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR NEDENLE YANGIN ÇIKTI. İHBAR ÜZERİNE BÖLGEYE SEVK EDİLEN İTFAİYE EKİPLERİNCE YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI.
ANKARA’DA BİR FABRİKANIN DEPOSUNDA YANGIN ÇIKTI.
ANKARA’DA BİR FABRİKANIN DEPOSUNDA YANGIN ÇIKTI.