Dalaman’da Av Esnasında Arkadaşının Tüfeğinden Saçma İle Yaralanan 63 Yaşındaki Şahıs Hayatını Kaybetti

Editör
1 Min Read

Dalaman’da Av Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Dalaman ilçesinde gerçekleşen talihsiz bir av kazasında, arkadaşının silahından çıkan saçmalarla ağır yaralanan 63 yaşındaki Ahmet Kaba, hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Olayın Detayları

Olay, 12 Ekim Pazar günü, İnce Bel bölgesindeki dağlık alanda sürek avı sırasında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Kaba, arkadaşının tüfeğinden çıkan mermilerle ağır yaralanarak Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Kaba, Muğla Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada entübe edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen, Kaba kurtarılamadı.

Cenaze Töreni

Ahmet Kaba’nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Dalaman Kapıkargın Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının akabinde defnedildi. Bu olay, bölgede av güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış