Cumhuriyetin 102. Yıl Dönümü Ağrı’da Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yıl dönümü çerçevesinde Ağrı şehrinde Abide Meydanı’nda özel bir çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene yerel protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çelenk Sunma Töreni Detayları
Ağrı’da düzenlenen tören, Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti. Törende Ağrı Valisi Mustafa Koç’un yanı sıra il protokolü ve çeşitli vatandaşlar da yer aldı.
Etkinlik, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılması, ardından bir dakikalık saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tamamlandı. Kutlama, Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmanın ve anlamının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
Tüm katılımcılar, Cumhuriyetin kuruluşunun yıldönümünü kutlamanın gururunu paylaşarak bu anlamlı günde bir araya geldi.
AĞRI’DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
CUMHURİYETİN 102. YILDÖNÜMÜ MARMARİS’TE ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI
CUMHURİYETİN 102. YILDÖNÜMÜ MARMARİS’TE ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI




