Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Akyazı’da Coşkulu Yelken Yarışları Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Trabzon’da Akyazı Yelken Kulübü’nün düzenlediği Yelken Yarışları, büyük bir heyecanla tamamlandı. Yarışlarda farklı kategorilerde sporcular mücadele etti ve ödül töreninde kazananlar madalyalarını aldı. Kulüp temsilcisi Adil Duman, etkinliği destekleyenlere teşekkür etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Trabzon’da Akyazı Yelken Kulübü'nün

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yelken Yarışları ile Taçlandı

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Yelken Yarışları, Akyazı Yelken Kulübü’nün önderliğinde Trabzon’da büyük bir enerji ve sevinçle gerçekleştirildi.

Genç Sporcuların Mücadelesi

Türkiye Yelken Federasyonu’nun etkinlik takvimi içinde yer alan bu yarışlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi’nin kıymetli katkılarıyla hayata geçirildi. Yarışmada Optimist, ILCA 6 ve ILCA 4.7 gibi farklı kategorilerde yer alan genç yelkenciler, denizde ciddi bir yarışma gerçekleştirdiler. Yarışlar sona erdiğinde, 19 Ekim’de düzenlenen ödül töreninde en iyi dereceleri elde eden sporcular madalyalarının sahibi oldular.

Teşekkür Mesajı

Akyazı Yelken Kulübü adına konuşma yapan Adil Duman ise, “Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemini bu güzel organizasyon ile denizle buluşturarak kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarışların organizasyonunda destek veren tüm kuruma ve katılan misafirlerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.