Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklama: “Konutlar, bölgedeki piyasa değerinin yarı fiyatına kiralanacak; sözleşmeler 3 yıl sürecek.”

1 Min Read

Kira Fiyatları Düşüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada konut kiralama politikalarıyla ilgili önemli bilgiler verdi. Erdoğan, yeni düzenlemeyle birlikte bölgedeki konutların, piyasa değerinin yarı fiyatına kiralanacağını duyurdu.

Uzun Süreli Kira Sözleşmeleri

Ayrıca Erdoğan, kira sözleşmelerinin 3 yıl süreyle geçerli olacağını belirtti. Bu adımların, vatandaşların konut erişimini kolaylaştırmayı amaçladığını ifade etti. Cumhurbaşkanı, bu uygulamanın gayrimenkul sektöründe de olumlu etki yaratacağına dikkat çekti.

Konut kiralamalarında yapılacak bu düzenlemeler, hem kiracıların hem de ev sahiplerinin yararına olacağı öngörülüyor. İnsanların ekonomik koşullar altında daha rahat bir yaşam sürdürebilmesi hedefleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version