Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sonunda Tebrik Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sona eren 2024-2025 eğitim öğretim yılı dolayısıyla sosyal medya üzerinden bir mesaj yayımladı. Erdoğan, karne sevinci yaşayan öğrencilere ve ailelerine tebriklerini ileterek, keyifli bir yaz tatili diledi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Eğitim Öğretim Yılı Sonlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karne Sevinci Paylaşıldı

Sosyal medya platformu üzerinden bir paylaşım gerçekleştiren Erdoğan, “Bugün karne heyecanı yaşayan çocuklarımızı, gençlerimizi ve değerli ailelerini yürekten kutluyorum. Her bir evladımızı gözlerinden öpüyor, onlara aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir yaz tatili dilerim” şeklinde ifadelerde bulundu.

Bu paylaşım, öğrencilerin tatil heyecanını artırırken ailelerinin de bu özel anı paylaşan bir destek bulmasına vesile oldu.