Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’deki Cuma namazını Güneysu Merkez Camii’nde kıldı ve yoğun ilgiyle karşılandı

1 Min Read

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Programına Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük Rize ve Trabzon programı kapsamında dün akşam Rize’ye ulaştı. Gecesini Güneysu ilçesindeki evinde geçirirken, bugün sabah saatlerinde Cuma namazını Güneysu Merkez Camii’nde kılmak üzere hazırlık yaptı.

İlgiyle Karşılandı

Makam aracıyla camiye gelen Erdoğan, hem namaz öncesi hem de sonrasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cami çıkışında hemşehrileriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı, hasret gidererek sıcak bir buluşma gerçekleştirdi.

Valilik Ziyareti ve Törenler

Namazın ardından Rize il merkezine hareket eden Erdoğan, Rize Valiliği’ni ziyaret edecek. Sonrasında toplu açılış ve cami temel atma törenlerine katılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı’nın programı, bölge halkı tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version