NATO Zirvesi İçin Hollanda’da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak amacıyla Hollanda’nın Lahey kentine ulaştı.
Görüşmeler Devam Ediyor
Dün akşam saatlerinde ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya gelerek önemli görüşmeler gerçekleştiren Erdoğan, şimdi de zirve alanında hazırlıklarını sürdürüyor. Zirvenin yapılacağı alanın girişinde, gazetecilere selam vererek basın mensuplarıyla iletişim kurdu.
Resmi Tören ve İkili Görüşmeler Bekleniyor
Zirvenin başlangıç saatinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi karşılama töreninin ardından aile fotoğrafı çekimi yapılacak. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi tamamlandıktan sonra, Erdoğan’ın muhtemel ikili görüşmelerde bulunması ve basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Bu zirve, uluslararası ilişkiler bakımından önemli gelişmelere kapı aralayabilir.