Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’daki Programlarının Ardından Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’daki Toplu Açılış Töreni ve AK Parti İl Kongresi’nin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Başkan Sami Er, Erdoğan’a şehre sağladığı destekler için teşekkür ederek, devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'daki Toplu Açılış Töreni ve AK

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni ve TOKİ kura çekiminin ardından, AK Parti Malatya 8. İl Olağan Kongresi’ne katılmak amacıyla şehri ziyaret etti. Tören ve kongre sonrasında Büyükşehir Belediyesini de ziyaret eden Erdoğan, burada Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile bir araya geldi. Başkan Er, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erdoğan’ın Malatya’ya sağladığı destek için teşekkürlerini iletti. Er, özellikle 6 Şubat depremlerinden sonra verilen katkıların önemli olduğunu vurguladı.

    Başkan Er, Cumhurbaşkanı’na Malatya’daki mevcut projeler ve çalışmalar hakkında kapsamlı bir brifing sundu. Erdoğan, şehirdeki yeniden inşa süreci için ilgili bakanlara talimatlarını iletti. Ayrıca, belediye girişinde çiçeklerle karşılanan Cumhurbaşkanı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ni de imzaladı. Bu ziyaret, Malatya için önemli adımların atılmasına zemin hazırlamış oldu.