Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs’ün Fethi’nin 838. yıl dönümünü anarak Selahaddin Eyyubi’yi andı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs’ün Fethi’nin 838. yıl dönümünde Selahaddin Eyyubi’yi ve askerlerini anarak, Kudüs için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs'ün Fethi'nin 838. yıl dönümünde Selahaddin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs’ün Fethi’ni Andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs’ün Fethi’nin 838. yıl dönümünü sosyal medya üzerinden duyurdu.

Kudüs’ün Önemi Vurgulandı

Erdoğan, “838. yıl dönümünde, Kudüs’ün ikinci fatihi Selahaddin Eyyubi’yi ve cesur askerlerini saygıyla anıyorum.” şeklinde bir mesaj paylaştı. Ayrıca, Hazreti Nebi ve daha önceki peygamberlerden devraldığımız Kudüs’ün önemine dikkat çekti.

Mücadele Devam Edecek

Cumhurbaşkanı, Kudüs için kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, bu kutsal şehrin korunması ve savunulmasının önemine vurgu yaptı. Erdoğan’ın mesajı, Kudüs’ün tarihi ve manevi değerine bağlılıklarını bir kez daha ortaya koydu.