Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti’den ayrılan Kürşad Zorlu’ya, AK Parti Ankara 8. İl Kongresi’nde rozetini taktı.
İYİ Parti’nin Ankara milletvekili olan Kürşad Zorlu, 2 Ocak tarihinde partisinden istifa etmişti ve ardından AK Parti’ye katıldı. Erdoğan, AK Parti Ankara İl Kongresi’nde Zorlu’ya bu onuru yaşattı.
AK Parti’ye katılan Zorlu, gerçekleştirdiği konuşmasında, “Bugün ülkemiz çok sayıda tehdit ve tarihi zorluklarla dolu. Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi, ‘Söz konusu vatandır gerisi teferruattır’ anlayışıyla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, bu tarihi süreçte Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemize hizmet etme azmiyle aranızdayım. Sayın Cumhurbaşkanım, değerli Ankaralılar, bu kutlu yolda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim. Bunu bana sağlayan Cumhurbaşkanına minnettarım” şeklinde konuştu.