**Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore Lideri Lee Jae Myung ile Bir Araya Geldi**
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung’u resmi bir ziyaret kapsamında kabul etti. İki lider, görüşmede iki ülke arasındaki ilişkileri değerlendirdi.
**İkili İlişkilerde Yeni Adımlar**
Görüşmenin içeriğine dair yapılan açıklamalarda, Türkiye ile Güney Kore arasında ekonomik ve ticari iş birliğinin güçlendirilmesi üzerinde duruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu tür üst düzey temasların iki ülkenin bağlarını daha da kuvvetlendireceğini vurguladı.
**İleriye Dönük Vizyon**
Lee Jae Myung ise, Türkiye ile olan dostluklarının önemini belirterek, iki ülkenin birçok alanda iş birliği yapabileceğine inandığını ifade etti. Görüşme sonrası yapılan basın toplantısında, liderler, Türkiye-Güney Kore ilişkilerinin geleceğine dair umut verici mesajlar verdiler.


