Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dijital tehditlerle mücadelede ailelerin ve bireylerin sorumluluğunu vurguladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin dijital saldırılar ve yasa dışı şans oyunları gibi yeni bağımlılıklara maruz kaldığını vurguladı. Aile yapısının korunması ve toplumun güçlendirilmesi için sivil toplum kuruluşlarının rolünün artırılması gerektiğini belirtti. Ekonomi ve diğer alanlarda Türkiye’nin ilerlediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin dijital saldırılar ve yasa dışı

**Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimiz Dijital Tehditlerle Karşı Karşıya**

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teknolojinin getirdiği fırsatların yanı sıra önemli risklere de yol açtığını vurguladı. Genç neslin ve aile yapılarını hedef alan dijital saldırıların giderek daha da arttığını belirten Erdoğan, “Yasa dışı şans oyunları, sanal bahis ve kumar gibi bağımlılık yapıcı unsurlar en büyük tehditler arasında. Bu tehditler, aile ocaklarına zarar veriyor. Bu durumla mücadele etmek yalnızca devletin değil, hepimizin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

Rize Ziyareti ve Ekonomi Konuşmaları

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısının ardından Rize Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından yaptığı konuşmada, Türkiye’nin “Yüzyıl hedeflerine” her geçen gün daha da yakınlaştıklarını dile getiren Erdoğan, eğitimden teknolojiye pek çok alanda kat edilen mesafenin altını çizdi. “Türkiye artık sahada kendine güvenen bir ülke olarak öne çıkıyor. Bu ivmeyi koruyarak daha büyük başarılara ulaşmalıyız” açıklamasında bulundu.

Erdoğan, ekonomi alanındaki gelişmeleri de ele alarak, “Geçen ay açıklanan orta vadeli program ile ilgili hedeflerimizi iş dünyamızla paylaştık. Ülkemize yönelik yatırım ilgisinin devam ettiğini görmek, yakında bu olumlu sonuçları alacağımızı düşündürüyor” dedi.

Ülke Yönetiminde Ciddiyet Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin son 23 yıldaki kazanımlarının arkasında özel sektör ve kamu iş birliğinin büyük bir payı olduğunu belirtti. “Çalışanların önünü açmış, engelleri kaldırmış bir hükümet olarak başarılı bir ekonomik grafik çizmeye devam ediyoruz” diye ekledi. “Ana muhalefetin kargaşasıyla değil, düzgün bir yönetim anlayışıyla ülke yönetimi gerçekleştirilir. İş dünyasına ve halkımıza çok ciddi sorumluluklar düşüyor” şeklinde konuştu.

Toplumun Sağlamlaşması İçin Ortak Hareket

Cumhurbaşkanı, gençler ve aileler üzerinde artan tehditler karşısında, sivil toplum kuruluşlarının daha etkin bir rol üstlenmesi gerektiğini vurguladı. “Zararlı alışkanlıklara karşı mücadele etmek ve gençlerimizi bu girdaptan kurtarmak için kolektif bir yaklaşım benimsemeliyiz” dedi. Aile yılı olarak duyurulan 2025 kapsamında, tüm Türkiye’de uygulanan projelerin destekleneceği bilgisini verdi.

Son olarak, bu akşam oynanacak A Milli Takım’ın Dünya Kupası eleme maçına değinen Erdoğan, “Sevindirici bir skor bekliyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.