**Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Depreme Dayanıklı Yapı Vurgusu**
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehirlerin yeniden planlanmasının önemine dikkat çekti. “Depreme dirençli konutlar inşa etmek bizim sorumluluğumuz. Unutulmamalıdır ki tedbirler bizden, takdir ise Yüce Allah’tandır.” ifadelerini kullanan Erdoğan, bu süreçte alınacak önlemlerin hayati olduğunu vurguladı.
**Depreme Karşı Güçlü Şehirler İçin Adım Atmalıyız**
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizin şehirlerini el birliğiyle yeniden inşa etme sorumluluğunun herkese düştüğüne işaret etti. Deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklı yapıların inşası konusunda atılacak adımların, toplum için büyük öneme sahip olduğunu belirtti.
Bu çağrı, depreme dayanıklı yapılar ile afetlere hazırlığın ne denli mühim olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Erdoğan’ın sözleri, hem bireylerin hem de devletin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğini hatırlatıyor.

