Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: “CHP’ye Gidenler, Rüşvet ve Yolsuzluk Nedeniyle Yanlış Adrese Geldiklerini Anladılar”

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’ye katılanların iyi niyetle hareket ettiklerini, ancak partide yolsuzluk ve rüşvet bulmaları üzerine yanıldıklarını anlayarak ayrıldıklarını ifade etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Erdoğan’dan CHP Açıklaması

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefet partisi CHP ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, çeşitli sebeplerle CHP’ye katılan bazı kişilerin iyi niyetle bu yola çıktıklarını belirtti. Ancak zamanla, partinin içinde rüşvet, yolsuzluk ve irtikap gibi olumsuz durumların bulunduğunu fark ettiklerini kaydetti.

    Yanlış Adres Tartışması

    Erdoğan, bu durumların ardından söz konusu bireylerin, “Yanlış bir adrese geldik” düşüncesiyle partiyle olan bağlarını koparmaya karar verdiklerini vurguladı. Bu açıklamalar, CHP’nin iç dinamikleri hakkında dikkat çekici bir yorum olarak gündeme oturdu.

    Bu süreç, muhalefet partisine olan güvenin sorgulandığı bir döneme işaret ediyor. Erdoğan’ın ifadeleri, siyasi arenada tartışmalara yol açacak gibi görünüyor.