Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çorum’un Osmancık İlçesinde 2 Kız Kardeş, 13 Yavru Sahiplenen Sokak Köpeğine Ev Sahipliği Yapıyor

    Çorum’un Osmancık ilçesinde Zeynep ve Berra Akbal, 13 yavrusu olan bir sokak köpeğini sahiplenerek onun ve yavrularının bakımını üstlendi. Mahalle halkı da kızları destekleyerek mama temin ediyor.

    Çorum'un Osmancık ilçesinde Zeynep ve Berra Akbal, 13 yavrusu olan

    Osmancık’ta İki Kız Kardeş, Sokakta Doğan Köpeği ve Yavrularını Sahiplendi

    Çorum’un Osmancık ilçesinde, sokakta doğum yapan bir köpek ve onun 13 yavrusu, iki kardeşin sıcak ilgisiyle yeni bir hayata adım attı.

    Bakım ve Destek

    Esentepe Mahallesi’nde gerçekleşen bu olayda, Zeynep ve Berra Akbal adındaki kız kardeşler, yeni doğan yavruları ve annelerini sahiplenerek onların bakımını üstlendi. Ortaokulda eğitim gören Zeynep ile ilkokul öğrencisi Berra, bu hayvanların sağlıklı bir şekilde büyümesi için ellerinden geleni yapıyor. Mahalle sakinleri de bu güzel davranışa kayıtsız kalmayarak köpeğin ve yavrularının beslenmesi için mama desteği sağlıyor.

    Bu güzel olay, hem hayvan sevgisinin güzelliğini gözler önüne seriyor hem de toplumsal dayanışmanın önemli bir parçası haline geliyor.