Çorum’da Tartıştığı Babasını Tüfekle Vuran Zanlı, Kırıkkale’de Yakalandı

Editör
1 Min Read

Çorum’da Tüfekle Baba Cinayeti

Çorum’da gece yarısı yaşanan bir olayda, babasını tüfekle vurarak öldüren zanlı, kaçışının ardından Kırıkkale’nin Delice beldesinde yakalandı.

Olay, Kamışlı Evler 5. Sokak’ta gerçekleşti. Yapılan araştırmalara göre, 59 yaşındaki Yaşar Yılmaz ile 37 yaşındaki oğlu M.Y. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın gerginliği artınca M.Y., yanındaki tüfeği kullanarak babasına ateş etti.

Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin 112 Acil Servis’i araması üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri akın etti. Sağlık ekiplerinin incelemeleri sonucunda, Yaşar Yılmaz’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Kaçan Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

Yaşanan olayın ardından kaçmaya çalışan M.Y., polis ekiplerinin etkin çalışmaları sayesinde Delice beldesinde kısa sürede bulundu ve gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki sorgusu ise devam ediyor. Bu üzücü cinayet, mahallede şok etkisi yarattı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış