Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çorum’da 12. Kitap Kültür Günleri, Yoğun İlgiyle Gerçekleşti

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği 12. Kitap Kültür Günleri, 10 Ekim’de başlayan etkinliklerle başarısını kanıtladı. TSO Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen fuara Pelin Çift ve Tufan Gündüz gibi isimler katıldı. 130’un üzerinde yazar ve 80 yayınevi ile buluşan fuarı, yüzbinlerce kişi ziyaret etti. Ayrıca, öğrenciler için 100 TL’lik alışveriş çekleri dağıtıldı.

Çorum Belediyesi'nin düzenlediği 12. Kitap Kültür Günleri, 10 Ekim'de başlayan

Çorum’daki Kitap Kültür Günleri 12. Kez Kapılarını Açtı

Bu yıl 12. defa düzenlenen Çorum Belediyesi’nin Kitap Kültür Günleri, yoğun ilgiyle sona erdi.

Yoğun Katılım ve Çeşitli Etkinlikler

10 Ekim’de başlayan etkinlik, bölgenin en önde gelen fuar organizasyonları arasında yer alarak, yazar söyleşileri ve imza günleri ile dolup taştı. TSO Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen bu geniş kapsamlı fuar, her yaş grubundan katılımcılara hitap etti.

Etkinlik, ünlü televizyon sunucusu Pelin Çift ve tarihçi yazar Tufan Gündüz’ün “Uzun Tarihten Kısa Notlar” başlıklı söyleşisi ile noktalandı. Çorum Belediyesi’nin kültürel yaşama yaptığı katkılar ve her yıl genişleyen kapsamı, bu yıl da Türkiye’nin önde gelen yazarları ile yayınevlerini bir araya getirdi.

130 Yazar ve 80 Yayıneviyle Ziyaretçi Akını

Toplamda 130’dan fazla yazar ile 80’in üzerinde yayınevinin katıldığı bu fuar, 10 gün boyunca yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı. Ayrıca, Çorum Belediyesi’nin ilkokul ve ortaokul öğrencilerine sunduğu 100 TL değerindeki alışveriş çekleri, hayırseverlerin katkılarıyla toplamda 3 milyon 200 bin liranın üzerinde bir destek oluşturdu.