Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Sağlıklı Başlangıç
Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, personelinin görevlerini daha verimli bir biçimde sürdürebilmesi ve zinde kalabilmesi adına sabah sporu aktiviteleri organize ediyor.
Düzenli aralıklarla gerçekleştirilen bu spor etkinlikleri, zabıta personelinin fiziksel sağlıklarını desteklemek için önemli bir fırsat sunuyor. Etkinliklerde koşu, basketbol, voleybol gibi çeşitli spor dallarının yanı sıra ısınma egzersizleri de yer alıyor; böylece zabıta ekipleri güne enerjik bir başlangıç yapıyor.
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sabah saatlerinde Millet Bahçesi’nde yapılan spor aktivitelerine katıldı. Burada zabıta ekipleriyle bir araya gelerek onlarla birlikte kısa bir koşu gerçekleştirdi. Aşgın, zabıta personelini tebrik ederek, düzenli spor yapmanın fiziksel ve zihinsel sağlık açısından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.
Başkan Aşgın, zabıta ekiplerinin özverili çalışmalarına da değinerek; “Ekiplerimiz, Çorum’un güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışıyor. Onları spor yaparken görmek gerçekten ilham verici. Fiziksel dayanıklılık gerektiren görevleri için zabıta personelimizin sporu bir yaşam tarzı haline getirmesi çok kıymetli” ifadelerini kullandı.
Zabıta Müdürlüğü’nün bu tür spor etkinlikleri ise, çalışanların motivasyonunu artırmanın yanı sıra sağlıklı bir yaşam tarzının benimsenmesine katkı sağlıyor.
İZMİR’İN BUCA İLÇESİ KAYNAKLAR MEVKİİNDE AKŞAMA DOĞRU BAŞLAYAN ORMAN YANGINI, HIZLA BÜYÜYEREK YERLEŞİM YERLERİNİ TEHDİT ETMEYE BAŞLADI. BAZI VATANDAŞLAR YAKLAŞAN ALEVLERİ HORTUMLA SULAYARAK ENGELLEMEYE ÇALIŞTI.