Başkan Aşgın, Vatandaşlarla Buluşuyor
Çorum’un Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programıyla halkla bir araya geleceğini açıkladı.
Halk Buluşması 15 Mayıs’ta
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın organizasyonuyla gerçekleştirilen Türkiye genelindeki halk buluşmalarının dördüncüsü, 15 Mayıs Perşembe günü saat 17.30’da Pir Baba Parkı’nda yapılacak. Bu etkinlikte, Başkan Aşgın, belediyenin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verecek ve vatandaşların sorularını yanıtlayacak.
Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz
Başkan Aşgın, katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla şehri beraber yönetmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz bu özel buluşmada tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.” şeklinde konuştu.