Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çorlu’da Motosiklet Kazasında Ayağı Demire Sıkışan Genç Sürücü Kurtarıldı

Tekirdağ Çorlu’da bir genç motosiklet kazası geçirdi. R.C.Ö.’nün motosikleti, R.G. yönetimindeki araçla çarpıştı. Ayağı pedal demirine sıkışan R.C.Ö., sağlık ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tekirdağ Çorlu’da bir genç motosiklet kazası geçirdi. R.C.Ö.'nün motosikleti, R.G.

Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüsü Ayağı Sıkıştı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşanan korkutucu bir trafik kazasında, motosikletinin pedal demirine ayağı sıkışan bir genç, ambulans şoförünün zamanında müdahalesi ile kurtarıldı.

Kaza Anı ve Müdahale

Kazanın akşam saatlerinde, Muhittin Mahallesi’nde bulunan Çetin Emeç Bulvarı üzerindeki eski salı pazarı mevkiinde gerçekleştiği bildirildi. 18 yaşındaki R.C.Ö., kullandığı motosikletle R.G. isimli sürücünün yönetimindeki aracın bulunduğu yol ayrımında çarpıştı. Kazanın ardından, R.C.Ö.’nün ayağı motosikletin pedal demirine sıkışarak ciddi şekilde yaralanmış durumda kaldı. Bunun üzerine, olay yerine acil sağlık ekipleri çağırıldı.

Olay yerine hızlı bir şekilde ulaşan sağlık görevlileri, motosiklet sürücüsüne gerekli müdahaleyi yaparak sıkışan ayağını kurtardılar. Daha sonra yaralı genç, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan müdahalelerin ardından, taburcu edildiği belirtildi.

Polis Soruşturması Başlatıldı

Olayla ilgili olarak yerel polis, kazanın nedenleri ve koşulları ile ilgili incelemelere başladı. Duygusal bir an yaşatan bu kazada, sürücülerin dikkatsizliği bir kez daha tartışma konusu oldu.