Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çorlu’da Bacadan Yangın Çıkması Nedeniyle Çatıda Küçük Çaplı Yangın Meydana Geldi, İtfaiye Müdahale Etti

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Hıdırağa Mahallesi’nde soba yangını nedeniyle bacada çıkan ateş, çatıya sıçradı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Olayda maddi hasar oluşurken, bir polis memurunun minik bir kediyi sevmesi ise görenlere sıcak anlar yaşattı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Hıdırağa Mahallesi'nde soba yangını nedeniyle bacada çıkan

**Tekirdağ Çorlu’daki Yangın İtfaiye Ekipleri Tarafından Kontrol Altına Alındı**

Çorlu ilçesinin Hıdırağa Mahallesi’nde bulunan bir evde soba kaynaklı meydana gelen baca yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

**Baca Yangını Çatıya Sıçradı**

Yoğurtçu Sokak’taki bir konutta sobanın yakılmasının ardından, bacada birikmiş olan kurumlar alev aldı. Baca yangını kısa sürede çatıya sıçrayınca, çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi.

Küçük çaplı yangın, itfaiyenin başarılı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ancak bu olay sonucunda evin çatı katında belirli ölçüde maddi hasar oluştuğu bildirildi.

**Sosyal Medyada Gündem Olan An**

Olay yerinde bekleyen emniyet güçlerinden bir polis memurunun, itfaiyenin yangın söndürme operasyonunu tamamlamasının ardından oraya gelen bir kediyi sevmesi, sosyal medyada gündem oldu. Kediyi dakikalarca okşayarak ona şefkat gösteren polis memuru, alevlerin gerisinde kalan bu sıcak anıyla vatandaşların gönlünde yer edindi.