Corendon Alanyaspor ve Çaykur Rizespor Golsüz Berabere Kaldı
Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında Corendon Alanyaspor, kendi evinde ağırladığı Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak bir puanla yetindi.
Maçta Öne Çıkan Anlar
Karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan bazı önemli dakikalar şöyle:
– 50. dakikada, rakip savunmanın hatasından faydalanan Sowe, sol çaprazdan yaptığı vuruşla topu yandan dışarı gönderdi.
– 54. dakikada, ceza sahası dışından Güven Yalçın’ın çektiği isabetli şut, az farkla üstten auta çıktığı için takımını sevindiremedi.
– 81. dakikada Makouta’nın ceza sahası dışından yaptığı vuruş ise savunma oyuncuları tarafından kornere çelindi.
Maç Detayları
– **Stat:** Alanya Oba
– **Hakemler:** Atilla Karaoğlan, Candaş Elbil, Göktuğ Erel
**Corendon Alanyaspor** kadrosunda; Ertuğrul Taşkıran, Ümit Akdağ, Aliti, Lima, Hadergjonaj (Enes Keskin dk. 88), Janvier (Maestro dk. 74), Makouta, Yusuf Özdemir, Güven Yalçın (Efecan Karaca dk. 62), Hwang (İbrahim Kaya dk. 88) ve Sporar (Ogundu dk. 74) yer aldı. Yedeklerde ise Victor, İzzet Çelik, Lopes, Fatih Aksoy ve Viana bulunmaktaydı. Teknik direktörlüğü Joao Pereira yapmaktadır.
**Çaykur Rizespor** ise; Erdem Canpolat, Taha Şahin, Samet Akaydın, Alikulov, Hojer (Mocsi dk. 88), Papanikolaou, Laçi (Buljubasic dk. 90+3), Olawoyin, Mithat Pala, Halil Dervişoğlu (Mihaila dk. 80) ve Sowe (Emrecan Bulut dk. 90+3) ile sahaya çıktı. Yedek kadrosunda Efe Doğan, Anıl Yaşar, Deniz Yaşar, Sagnan, Furkan Orak ve Zeqiri yer aldı. Takımın teknik direktörü İlhan Palut.
**Sarı Kartlar:** Güven Yalçın (Alanyaspor), Alikulov, Sowe (Rizespor)
Sonuç olarak, her iki takımda karşılaşmadan birer puanla ayrıldı ve 0-0’lık skorla ligdeki yolculuklarına devam ettiler.
TRENDYOL SÜPER LİG’İN 2. HAFTASINDA CORENDON ALANYASPOR, SAHASINDA ÇAYKUR RİZESPOR İLE GOLSÜZ BERABERE KALDI.
TRENDYOL SÜPER LİG’İN 2. HAFTASINDA CORENDON ALANYASPOR, SAHASINDA ÇAYKUR RİZESPOR İLE GOLSÜZ BERABERE KALDI.
TRENDYOL SÜPER LİG’İN 2. HAFTASINDA CORENDON ALANYASPOR, SAHASINDA ÇAYKUR RİZESPOR İLE GOLSÜZ BERABERE KALDI.