Çopuroğlu, Kayseri’deki Sanayicilerle Buluşarak Üretim ve İhracat Konularını Görüştü

Şaban Çopuroğlu, Kayseri’deki Sanayicilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Şaban Çopuroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun yasama döneminin ardından, seçim bölgesine dönerek saha programlarına devam etti.

Fabrika Ziyaretleri ve Sanayicilerle İletişim

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çeşitli fabrikaları ziyaret eden Çopuroğlu, sanayiciler ve işçilerle bir araya geldi. Fabrika yöneticilerinden hem üretim süreçleri hem de ihracat faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alan Milletvekili, iş dünyasının taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleme fırsatı buldu. Ziyaretleri esnasında, AK Parti’nin üretim, istihdam ve ihracata odaklı ekonomi politikalarını sanayicilere anlatarak, yerli ve milli üretimin Türkiye’nin kalkınmasında vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunun altını çizdi.

Kayseri Sanayisi Üzerine Vurgular

Milletvekili Çopuroğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kayseri sanayisi bizler için son derece önemli. TBMM’de ve bakanlıklarla yaptığımız görüşmelerde her zaman şehrimizin üretim potansiyelini ve iş dünyamızın taleplerini dile getiriyoruz. Bugün yine sahada olmaya ve emek veren vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz.”

Yorum yapın

Exit mobile version