Cizreli Doktor Sevda Nur Su, 2025 Tıp Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden ödül aldı

Cizre Devlet Hastanesi’nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sevda Nur Su, 2025 Tıp Bayramı Sabuncuoğlu Şerefeddin Ödülleri’nde ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı. Ödül, yüksek normal doğum oranı nedeniyle verildi.

Cizre Devlet Hastanesi'nde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.

Cizre’de görevli olan Dr. Sevda Nur Su, 2025 yılına ait 14 Mart Tıp Bayramı Sabuncuoğlu Şerefeddin Ödülleri’nde ödül almanın mutluluğunu yaşadı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikte ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Dr. Sevda Nur Su, Cizre Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapıyor. Kendisi, yüksek normal doğum oranları ve düşük sezaryen oranlarıyla bu ödüle değer görülerek, sağlık alanında önemli bir başarıya imza attı.