Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çine’deki Maden İşletmesinde Hırsızlık Olayına Karışan 14 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Aydın’ın Çine ilçesindeki bir maden işletmesinde gerçekleşen hırsızlıkla ilgili 14 şüpheli, jandarma operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltındaki 2 kişi tutuklanırken, 1 şüpheliye ise adli kontrol kararı uygulandı.

    Aydın'ın Çine ilçesindeki bir maden işletmesinde gerçekleşen hırsızlıkla ilgili 14

    Çine’deki Maden İşletmesinde Hırsızlık Olayı: 14 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Aydın’ın Çine ilçesinde bir maden işletmesinde gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili olarak yapılan operasyon neticesinde 3’ü Aydın’da, 11’i ise Denizli’de olmak üzere toplam 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

    Olayın Ayrıntıları ve Jandarmanın Çalışmaları

    Geçtiğimiz günlerde Yolboyu Mahallesi’nde bulunan bir maden işletmesinde kimliği belirsiz kişiler, kasa hırsızlığı gerçekleştirerek işletmeye zarar verdi. Olayın ardından, hırsızları tespit etmek amacıyla jandarma ekipleri kapsamlı bir çalışma başlattı. Kamera görüntüleri ve dijital materyaller üzerinde yapılan incelemeler sonucunda olaya karışan şahıslar belirlendi.

    Operasyon ve Gözaltılar

    Elde edilen bilgiler doğrultusunda, ekipler Aydın’da 3 şüpheliyi yakaladı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ile işbirliği içerisinde hareket eden jandarma rüyseti, Denizli’de 11 şüpheliyi daha ele geçirdi.

    Toplamda yakalanan 14 şüpheli hakkında adli işlemler başlatılırken, adli makamlara sevk edilen 2 kişi, daha önceki suç kayıtları nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, 1 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.