Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

    Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek iki ülke arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerini geliştirme konularını ele aldı. Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, kentlerinin ekonomik potansiyelini aktardı.

    Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong, Manisa Ticaret ve

    Çin Başkonsolosu Manisa TSO’yu Ziyaret Etti

    Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong, beraberindeki heyet ile birlikte Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı (Manisa TSO) ziyaret etti. Bu ziyaretin amacı, iki ülke arasında ekonomik ve ticari iş birliğini artırmaya yönelik fikir alışverişlerinde bulunmaktı.

    Karşılama ve Görüşmeler

    Ziyaret sırasında, Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Meclis Üyesi Yahya Caymaz, Genel Sekreter Filiz Kavaklı, TOBB Manisa İli Oda ve Borsalar Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mahmut Karğın ve Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Mehmet Can Çakar, heyeti karşıladı.

    Görüşmelerde, Manisa’nın erbabı olduğu sanayi ve tarım sektörlerindeki potansiyeli hakkında bilgi verildi. Ayrıca, Manisa ile Çin arasında yeni yatırım fırsatlarının ve ticaret olanaklarının geliştirilmesi konuları ele alındı. Özellikle, organize sanayi bölgeleri ve Çinli yatırımcılara sunulan avantajlar detaylı bir şekilde aktarıldı.

    Başkanın Açıklamaları

    Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz, gerçekleştirdiği açıklamada, “Manisa, Türkiye’nin sanayi anlamında en güçlü şehirlerinden biridir. Çin ile ikili ticaret ve yatırımlarımızı daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bu ziyaretin her iki ülke iş dünyası için bir köprü olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

    Çin Başkonsolosu Wei Xiaodong ise Manisa’nın dinamik sanayi ve tarım alt yapısının yanı sıra yatırım olanaklarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

    Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı