Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Eski Belediye Başkanı Turgay Erdem ve 21 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, CHP’li eski Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve eşi dahil 22 kişi, rüşvet ve suç örgütüyle ilişkili suçlamalarla adliyeye sevk edildi. Operasyon sürecinde 24 ikamet ve 12 araçta arama yapıldı. Firari bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, CHP'li eski Nilüfer Belediye

CHP’li Eski Belediye Başkanı ve 21 Diğer Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturmanın sonucu olarak, CHP’li Nilüfer eski Belediye Başkanı Turgay Erdem ile birlikte toplam 22 kişi, 3 gün süren gözaltı sürecinin ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturmanın Kapsamı

Yürütülen soruşturma, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Yönetme ve Örgüte Üye Olma”, “Rüşvet” ve “Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığını Aklama” gibi suçlamalarla ilgili olarak yapılmaktadır. Soruşturmanın başlangıcı, 10 Ekim 2025 tarihinde Bursa merkezli gerçekleştirilen ve toplamda 3 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonla oldu.

Operasyonda Yapılan Aramalar

Bu operasyon kapsamında, şüphelilere ait 24 farklı ikamette, 8 adet şirket adresinde ve 12 araçta arama faaliyetleri gerçekleştirildi. Firari durumda olan 1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar ise devam etmekte. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, bu süreçte soruşturmanın büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı.