Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    CHP’li Belediye Başkanları ve Genel Merkez Yöneticileri Bandırma’da Bir Araya Geldi

    Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yöneticileri, Bandırma’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Toplantıda yerel yönetim sorunları ve iş birliği artırma yolları ele alındı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, dayanışmayı güçlendirme mesajı verdi.

    Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel yöneticileri, Bandırma'da düzenlenen akşam yemeğinde bir

    CHP’li Belediye Başkanları ve Genel Merkez Yöneticileri Bandırma’da Buluştu

    Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) bağlı, nüfusu 100 bini aşan belediyelerin başkanları ile CHP Genel Merkez yöneticileri, Bandırma’da bir akşam yemeği organizasyonunda bir araya geldi.

    Etkinlik, Grand Asya Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda halkçı belediyecilik anlayışının yanı sıra, yerel yönetimlerde iş birliği, dayanışma ve ortak projeler üzerine kapsamlı bir şekilde yorumlar yapıldı.

    Yerel Yönetimlerin Sorunları ve Çözüm Önerileri Konuşuldu

    Yoğun katılımın sağlandığı bu önemli toplantıda, CHP’li belediyelerin iş birliğini artırma hedefi doğrultusunda yerel yönetimlerin karşılaştığı güncel sorunlar ile bunlara yönelik çözüm önerileri üzerinde duruldu.

    Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, programda yaptığı konuşmada, “Bandırma’da dayanışmayı büyütme ve halkçı yerel yönetim anlayışımızı güçlendirme çabalarımız devam ediyor. Katılan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.” şeklinde ifadeler kullandı.

    Buluşmanın, yerel yönetimlerde ortak aklı ve dayanışmayı artırma hedefi doğrultusunda önümüzdeki günlerde de devam edeceği açıklandı.