Mitingde önemli mesajlar verildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt’ta düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katıldı.
Gerçekleştirilen etkinlik, Cumhuriyet Meydanı’nda yoğun katılımla yapıldı. Burada bir konuşma yapan Özel, “Esenyurt, Türkiye’nin en büyük ilçesi ve yaşanan haksızlıklara karşı güçlü bir duruş sergilemek amacıyla buradayız. 66. kez gerçekleşen eylemde, dostlarımıza güven vermek ve irademizin arkasında durmak için yeniden bir araya geldik” ifadelerini kullandı.
Ahmet Özer’e destek vurgusu
Konuşmasında Ahmet Özer’in yaşadığı sürece değinen Özel, “Esenyurt’ta seçilen Ahmet Özer’in gözaltına alındığı andan itibaren onunla ve süreçte mağdur olan tüm ailelerle dayanışmamızı sürdürüyoruz. Özer ailesine, eşine ve çocuklarına teşekkür ediyorum” dedi.
Esenyurt’un iradesine ilk saldırı gerçekleştiğinde hızlı bir şekilde yanıt verdiklerini belirten Özel, “MYK toplantımızı burada gerçekleştirdik ve ardından sizlere seslenerek, haklı mücadelemizi sürdüreceğimizi ifade ettik. Unutmayın, bu bir haksızlıklara karşı duruş” şeklinde konuştu.



 
					
				