Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    CHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Selim Fidancı, Partisinden İstifa Etti

    CHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Selim Fidancı, partiden istifa ettiğini açıkladı. Fidancı, CHP’nin eylem ve söylemlerinin örtüşmediğini, adalet ve hukuk prensiplerine uymadıklarını belirtti. Geçtiğimiz hafta oğlu ve yeğeninin de CHP’den istifa edip AK Parti’ye katıldığı öğrenildi.

    CHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Selim Fidancı, partiden istifa ettiğini

    CHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Selim Fidancı İstifa Etti

    CHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Selim Fidancı, partisiyle yollarını ayırdı.

    Fidancı, istifa nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, uzun yıllardır CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nda çeşitli görevlerde bulunduğunu belirterek, kurultay delegeliği ve iki yıl boyunca disiplin kurulu il başkanlığı görevleri yürüttüğünü ifade etti. Son dört yıldır örgüt ve örgütlenmelerden sorumlu il başkan yardımcılığı pozisyonunda bulunduğunu vurgulayan Fidancı, partinin söylem ve eylemlerinin birbirini tutmadığını dile getirdi.

    “CHP, hak, hukuk ve adalet vurgusu yaparken bunlardan uzak bir tutum sergiliyor” diyen Fidancı, partinin kendi tüzüğüne bile uymadığını, bu durumun kendisini derinden üzdüğünü açıkladı. “Daha iyi bir duruma dönüşecek umuduyla bekledim fakat durumun kötüye gittiğini gözlemledim. Partide herkesin kendi çıkarlarının peşinde koştuğunu ve ülke için somut bir projelerinin olmadığını yaşadım” ifadesini kullanan Fidancı, bu sebeple tüm görevlerinden ve CHP’den ayrılma kararı aldığını duyurdu.

    Fidancı, istifa sürecinin ardından CHP içindeki haksızlık ve hukuksuzlukları basın ve medya aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacağını da sözlerine ekledi.

    Ayrıca, Selim Fidancı’nın oğlu ve yeğeninin geçtiğimiz hafta CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katıldığı bilgisine ulaşıldı.