Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Champions League 3. Haftasında 9 Maçta 43 Gol Atıldı

    UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçlarında heyecan doruktaydı; toplamda 43 gol atıldı. Barcelona, Olympiakos’u 6-1 yenerken, Arsenal da Atletico Madrid’i 4-0 mağlup etti. Paris Saint-Germain ise Bayer Leverkusen’i 7-2’lik skorla geçti. Hakan Çalhanoğlu, Inter’in 4-0 kazandığı maçta gol attı.

    UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçlarında heyecan doruktaydı; toplamda 43

    **UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. Haftada Gol Dolu Maçlar**

    UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında futbol severler, birbiri ardına oynanan mücadelelerle büyük bir heyecan yaşadı. İlk günde gerçekleşen 9 karşılaşmada toplamda 43 gol atıldı.

    **Günün Öne Çıkanları**

    Bu hafta, kazak ekibi Kairat, Devler Ligi tarihinde ilk kez sahne aldı ancak Pafos FC ile oynadığı maçta 0-0’lık eşitlikte kaldı. Öte yandan, Barcelona, Olympiakos karşısında etkileyici bir performans sergileyerek 6-1’lik sonuçla galip geldi.

    Aynı zamanda saat 22.00’de başlayan müsabakalarda ise gollerin ardı arkası kesilmedi. Son şampiyon Paris Saint-Germain, Almanya’nın Bayer Leverkusen takımını 7-2 gibi oldukça farklı bir skorla mağlup etti.

    Bir diğer dikkat çekici karşılaşmada Arsenal, Atletico Madrid’i 4-0 gibi rahat bir skorla geçti. Inter, deplasmanda Union Saint-Gilloise karşısında 4-0’lık üstünlük sağlarken, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu da bu maçta 1 gol atarak takımına katkı sağladı.

    **İlk Gün Sonuçları**

    Oynanan maçların sonuçları ise aşağıdaki gibi şekillendi:

    – Kairat – Pafos FC: 0-0
    – Barcelona – Olympiakos: 6-1
    – PSV Eindhoven – Napoli: 6-2
    – Villarreal – Manchester City: 0-2
    – Union Saint-Gilloise – Inter: 0-4
    – Newcastle United – Benfica: 3-0
    – Bayer Leverkusen – PSG: 2-7
    – Arsenal – Atletico Madrid: 4-0
    – Kopenhag – Borussia Dortmund: 2-4

    Tüm bu gelişmelerle birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Gelecek karşılaşmalar için heyecan dorukta!