Şanlıurfa’da Enişte ile Kayınbirader Arasındaki Kavga Kanlı Bitti
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, enişte ve kayınbirader arasında meydana gelen kargaşa üzücü bir şekilde sonuçlandı. Bıçaklama sonucu ağır yaralanan enişte, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
Olayın Detayları
Olay, Ceylanpınar ilçesine bağlı Ensar Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, A.D. ve eniştesi İ.M. arasında daha önceki bir husumetten dolayı sokakta karşılaşma yaşandı. Bu karşılaşmanın ardından ikili arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında A.D., yanında bulundurduğu bıçakla eniştesi İ.M.’yi 7 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan İ.M., olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından, durumu kritik olan yaralı, Şanlıurfa merkeze sevk edildi.
Öte yandan, zanlı A.D. olayın ardından polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen A.D.’nin ifadesi alınmaya devam ediyor.
Soruşturma Sürüyor
Bu olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam etmekte olup, yetkililer olayın tüm yönleriyle araştırıldığını bildiriyor. Eniştenin sağlık durumu hakkında ise henüz net bilgiler paylaşılmadı.

