İSTANBUL, (DHA) – ÇETUR Çelebi Turizm, bünyesinde bulunan skuter GOE ve RUTEC markaları ile İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleşen Motobike İstanbul 2024 Fuarı’nda yer aldı.

Çetur Çelebi, bünyesinde bulunan iki markası GOE ve RUTEC’ in farklı modeli ile İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Motobike Fuarı’nda ilgilileri ile buluştu. Genç neslin öne çıkan çağdaş sanatçılarından Eda Zamanpur, 3 gün boyunca Çetur Çelebi fuar alanındaki canlı performansı ile ziyaretçilere teknoloji ile görsel sanatların uyumunu sergiledi.

MOTOSİKLET PAZARI YÜZDE 20 BÜYÜYECEK

BEBKA, Eskişehir'de kadın kooperatiflerini bir araya getirdi BEBKA, Eskişehir'de kadın kooperatiflerini bir araya getirdi

Fuarda konuşan Çetur Motosiklet Genel Müdürü Hakkı Azim, fuarda birçok markanın motosiklet tutkunlarıyla buluştuğunu ve ilginin yoğun olduğunu söyleyerek “Ürünlerimizi ziyaretçilere tanıtmak için güzel bir ortam var, hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye geçtiğimiz iki yılda Avrupa motosiklet pazarında en fazla büyüme gösteren ülkelerden biri oldu. Bizim de 2024 yılı için önceliğimiz Türkiye pazarı. Detaya bakacak olursak, Türkiye'de 2023 yılında yaklaşık 1 milyon adet motosiklet satışı gerçekleşti. Bu yıl için beklentimiz ise pazarın yine yüzde 20 seviyelerinde büyümesidir. Biz de pazardan yüzde 5 pay almayı hedefliyoruz” dedi.

BATARYALAR BİN KEZ ŞARJ EDİLİYOR

Şirketin pazarlama müdürü Dilek Demirtaş da fuarda 300 metrekarelik bir alanda iki markayla katıldığını belirterek ürünlere talebin çok olduğunu aktardı. İnsanlara güvenli, ekonomik ve modern çizgilerle ürünler sunduklarını söyleyen Demirtaş, “Akıllı teknoloji ile donatılmış, LED ön far ve LCD gösterge paneli ile sürüş konforunu maksimum seviyeye taşıyan GOE, LG hücreli bataryası ile kolay şarjın yanında, her bireyin taşıyabileceği ağırlığa sahip özelliği ile de dikkat çekiyor. Bataryaların ömrü uzun, bin kere şarj edilme özelliği var. Bosch marka elektrikli motoru sayesinde, karbon ayak izini azaltmaya yardımcı olan GOE, sessiz ve titreşimsiz sürüşü sayesinde şehir trafiğinde konfor yaratıyor. Her anlamda bütçe dostu olan GOE, ekstra bir bakım gerektirmiyor. Rutec markası farklı modeli ile her bireyin taşıyabileceği ağırlığa sahip özelliği ile de dikkat çekiyor. Benzinli skuter ithalatı, bakım spreyleri, akü benzeri malzemelerin üreticisi konumunda yer alan RUTEC satışla birlikte aynı zamanda kiralama imkanı da sunuyor. Ayrıca Aksaray’da 10 bin metrekarelik bir alanda inşaatı devam eden, yıllık 60 bin adet üretim kapasiteye sahip Türkiye’de ilk Rutec yerli üretim fabrikamızı mayısta faaliyete geçireceğiz” diye konuştu.