Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çeşme ve Karaburun açıklarında Sahil Güvenlik, 22 çocuk dahil 50 göçmeni yakaladı.

    İzmir’in Çeşme ve Karaburun açıklarında Sahil Güvenlik güçleri, 7 Mart’ta gerçekleştirdiği operasyonda 22’si çocuk toplam 50 düzensiz göçmeni yakaladı. Göçmenler, işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

    İzmir'in Çeşme ve Karaburun açıklarında Sahil Güvenlik güçleri, 7 Mart'ta

    İzmir’in Çeşme ve Karaburun bölgeleri açıklarında, Sahil Güvenlik timleri tarafından toplamda 50 düzensiz göçmen ele geçirildi. Bu göçmenlerin 22’sinin çocuk olduğu bildirildi.

    Sahil Güvenlik ekipleri, 7 Mart tarihinde Çeşme ile Karaburun arasındaki sularda, düzensiz göçmenler taşıyan bir lastik bot tespit etti. Hızla harekete geçen Sahil Güvenlik Gemisi TCSG-81 ve KB-86 botu, bota yönelerek 50 göçmeni kurtardı. Karaya çıkarılan bu düzensiz göçmenler, gerekli işlemler için İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.