Çerkezköy’de Fabrika Bacasında Yangın: İki Kişi Hastaneye Sevk Edildi

Editör
1 Min Read

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde Fabrika Yangını

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Yangın sonucunda dumandan etkilenen iki kişi hastaneye sevk edildi.

Yangının Ayrıntıları

Olay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde, 6. Sokak’ta bulunan bir fabrikada gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, fabrikanın baca bölümünde sebebi henüz tespit edilemeyen bir yangın çıktı. İhbarın ardından olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa süre içerisinde kontrol altına almayı başardı. Dumandan etkilenen iki çalışan, T.K. ve A.Y., sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kapaklı Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Yangının nedeni hakkında detaylı araştırmaların başlayacağı ve yetkililerin konuyla ilgili açıklama yapacağı bildirildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış